Για υποψήφιους αγοραστές/ενοικιαστές

Η εταιρία μας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες εύρεσης ακινήτων όλων των κατηγοριών σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια, γρήγορα, αποτελεσματικά εξοικονομώντας το δικό σας πολύτιμο χρόνο.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα επιλέξουν για εσάς ένα σύνολο ακίνητων ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε αυτό που εσείς στοχεύετε  στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Εμπιστευθείτε στη La Bella Casa την εύρεση του ακινήτου των ονείρων σας. Είμαστε οι κατάλληλοι να βρούμε γρήγορα για εσάς αυτό που ψάχνετε κάνοντας χρήση επαγγελματικών συστημάτων πληροφορικής και δικτύου συνεργατών σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Προτεραιότητα μας και προσδοκία μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, είμαστε πάντα στην διάθεση σας ώστε να είστε ενήμεροι για τα αποτελέσματα των ενεργειών μας σε κάθε βήμα.

Οι Υπηρεσίες μας

Συμπληρώνοντας τη «Φόρμα Ζήτησης ακινήτου»,θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και θα σας προτείνουμε διαφορές  επιλογές ακινήτων τα οποία θα είναι αποτέλεσμα μίας εκτενείς έρευνας, βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες σας. Θα έχετε προσωπική επικοινωνία με επιλεγμένο συνεργάτη μας, εξειδικευμένο στον τύπο ακινήτου που ψάχνετε, ο οποίος θα σας υποστηρίξει τόσο στην εύρεση του κατάλληλου ακινήτου όσο και στη διαπραγμάτευση με τον ιδιοκτήτη, στη χρηματοδότηση του ακινήτου, στον έλεγχο τίτλων και τέλος στην σύνταξη και υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης, και όλα αυτά με ασφάλεια και διαφάνεια.

Η επικοινωνία διευκολύνεται με τηλέφωνο, email και fax καθώς και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις στα γραφεία μας, όπου και μπορείτε να δείτε τα ακίνητα των ονείρων σας σε μια πλήρη παρουσίαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας ή εναλλακτικά στο χώρο σας με ραντεβού.

 Συμπληρώστε εδώ, την Φόρμα με τα στοιχεία σας και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου που αναζητάτε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός μίας εργάσιμης ημέρας.


Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Tags: Υπηρεσίες
Επικοινωνία
La Bella Casa
Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 139 Β, 17236, Αγ. Δημήτριος

Τηλ: 2109886009
Fax: 2109830946
email: info@labellacasa.gr